Blog

 1. Cand vine vorba de instrumente de scris (sa le numim la general), cu totii avem unul preferat. Sau mai multe. Dar stii care sunt diferentele intre pixuri, rollere si pixuri cu gel? Iti va fi de ajutor sa le vezi “insirate pe o foaie”, chiar daca este o foaie digitala.

 2. Probabil ca, cel putin in ultimul timp, ai auzit de tehnologia RFID. Cu siguranta, cand a venit vorba de cardurile wireless. De ce? Pentru ca unele dintre cele mai importante date pe care le detii (constant in portofel) sunt datele cardurilor tale. 

 3. Pe langa clientii carora le oferi cadouri promotionale in acest an, chiar si angajatii tai merita recunoasterea ta. Orice fel de companie, mare sau mica, le poate arata acestora ca apreciaza contributiile lor, intarind loialitatea pe care o au fata de organizatie.

 4. Produsele promotionale sunt cea mai veche forma de publicitate. Se bazeaza pe o regula veche, pe o norma culturala, de reciprocitate – daca oferi ceva unei persoane, aceasta se simte indatorata sa dea ceva inapoi.

 5. Indiferent daca este scoala sau liceul din oras ori o campanie electorala pentru noul primar, fiecare institutie guvernamentala are o oportunitate pentru produsele promotionale!

 6. Avocati, directori, antreprenori, arhitecti...sunt doar cativa dintre oamenii de afaceri din aceasta categorie, oameni care isi petrec nenumarate ore lucrand in domenii cu situatii provocatoare. Produsele promotionale sunt excelente pentru relatiile cu clientii, pentru diverse evenimente si drept cadouri business.

 7. De cate ori nu ai mers la dentist si, la prima ta vizita, ai primit un mic pachetel - flyere, pixuri, periute de dinti personalizate?

 8. Daca esti ca majoritatea persoanelor, atunci cu siguranta ai un sentiment de placere atunci cand deschizi un caiet nou-nout. 

 9. Ziua Copilului este o zi in care copilul tau va fi si mai mult in centrul atentiei. Spunem “si mai mult” pentru ca, fiind copil, de obicei primeaza in viata ta. Insa in aceasta zi, ai tot timpul din lume sa te ocupi 100% doar de el.

 10. Cu siguranta ai intampinat, macar o data, o situatie in care nu ai stiut ce tip de folii de laminare sa folosesti.

 11. Ti-am pregatit kiturile potrivite pentru fiecare domeniu.

 12. O intrebare simpla, la care majoritatea crede ca stie raspunsul – iarna (respectiv Sarbatorile de iarna).

 13. Parfumul este un accesoriu. El adauga profunzime si caracter. Iti permite sa oferi, fiecarei incaperi, un alt sentiment, o alta personalitate.

 14. Ati vazut si voi ca pe piata exista mai multe tipuri de hartie si trebuie sa stiti ca hartia nu este universala. De fapt, un anumit tip de hartie poate fi perfect pentru un task anume, insa total nepotrivit pentru altul.

 15. Este timpul sa iti organizezi spatiul de lucru!

  Ce moment mai bun daca nu inceputul de an? Sau oricand ai nevoie de putina noutate. 

  Iti faci ordine de acum si tot anul vei fi linistit.

  Sigur, ideile pe care ti le vom prezenta in continuare se pot aplica oricand, cu conditia sa fie aplicate ;).

  Trecem direct la subiect. Stim ca, pe langa ideea principala de organizare, te preocupa si aspectul final al biroului. Vrei sa arate cat mai ordonat, dar si cat mai bine, intr