Recomandari - 12 Promotionale pentru industria Business

Avocati, directori, antreprenori, arhitecti...sunt doar cativa dintre oamenii de afaceri din aceasta categorie, oameni care isi petrec nenumarate ore lucrand in domenii cu situatii provocatoare. Produsele promotionale sunt excelente pentru relatiile cu clientii, pentru diverse evenimente si drept cadouri business.

Sunt, de asemenea, eficiente in generarea unor clienti noi si in promovarea brandului – a cunoasterii acestuia si a fidelitatii. Deoarece oamenii de afaceri lucreaza in medii competitive, produsele promotionale pot face diferenta in retinerea clientilor. De altfel, 89% dintre consumatori isi pot aminti despre companie in decurs de 2 ani de la momentul primirii produsului promotional.

Asa ca am cules cateva produse promotionale diferite, pentru antreprenori si oamenii de afaceri.

 

Iata lista cu cele 12 produse promotionale pe care noi le recomandam pentru industria Business:

 

minge antistres in forma de doctor

Suportul de tableta, usor de folosit atat pentru tablete, cat si pentru telefoane, iti va facilita vizionarea, dar si modul de lucru.

trusa medicala in forma de termos

O cana termos, cu un aspect deosebit, va face momentul in care iti bei cafeaua unul profesional!

aparat de masaj

Oamenii de afaceri sunt cat se poate de ocupati, asa ca o casca bluetooth ii va ajuta sa vorbeasca la telefon, fara sa isi intrerupa procesul de munca.

pernuta termica

Orice antreprenor trebuie sa iti tina cartile de vizita intr-un suport profesional.

bratara sport

In cazul in care mergi pe teren sau in delegatie, ai nevoie de o husa durabila pentru tableta ta.

clipboard

Calatoriile fac parte din viata oricarui antreprenor, iar suportul de pasaport si carduri, cu protectie RFID, iti va oferi siguranta oriunde.

sticla sport

Cu un set de pixuri sau rollere, alaturi de un etui, impachetate intr-o cutie deosebita, nu vei da gres niciodata!

husa telefon pentru alergare

Aspectul oamenilor de afaceri conteaza foarte mult – ei trebuie sa fie prezentabili oricand! Asa ca acest set pentru curatarea pantofilor, portabil, este ideal!

sticla sport

Vrei sa arati bine chiar si pe timp de ploaie? Vrei sa nu iti uzi costumul atunci cand intri intr-o masina, inchizand umbrela? Atunci sistemul de inchidere al acestei umbrele va fi preferatul tau!

sticla sport

O insigna este o metoda subtila de a te promova, mai ales la evenimente, si este usor de purtat pe orice tip de imbracaminte

sticla sport

In cazul in care vrei sa si scrii rapid, mapa cu blocnotes va fi cea mai buna metoda – notezi ideile, dar iti si pastrezi documentele intr-un loc protejat.

sticla sport

Oamenii de afaceri participa des la evenimente. De ce sa nu ai cu tine suportul tau de ecusoane?

 

 

Nu uita ca perioada promotionalelor se apropie cu pasi repezi! Contacteaza-ne cat mai repede pentru a incepe pregatirile!

office@brandoffice.ro

 

P.S. Desi produsele din acest articol sunt cu titlu de prezentare, poti fi sigur ca le poti comanda de la noi. Trebuie doar sa ne contactezi.

De asemenea, aceste produse pot fi atat oferite de catre oamenii de afaceri, cat si primite de acestia ;)