Coșul este gol.

Cum poti folosi laminatoarele Leitz iLam?

Data: 04 Mai 2017

Cum poti folosi Laminatoarele

Leitz iLam?

 

 

EVENIMENTE:

 

 

  In organizarea evenimentelor, orice detaliu conteaza. Atuurile unei conferinte reusite sunt materialele de comunicare bine prezentate si atractive. Ai o singura sansa de a impresiona invitatii. Laminarea ofera durabilitate documentelor, putand fi folosite, ulterior, la alte evenimente sau chiar si atunci cand esti plecat in deplasare. In plus, documentele laminate sunt rezistente la apa si pot fi foarte usor curatate.

Kit A4:

Laminator Leitz iLam Office A4Folie UDT A4 100 microni

 

Kit A3:

Laminator Leitz iLAm Office A3 + 1x Folie UDT A3 80 microni

 

HOME OFFICE:

 

Laminarea ofera multe beneficii si celor care lucreaza de acasa. Invitatiile, copertile de prezentare, cartile de vizita, fotografiile laminate, aduc o imagine profesionala biroului de acasa. Foliile de laminare ofera protectia de durata documentelor, impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, precum si un finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.

 

Kit A4: 

Laminator iLam Home Office A4 + Folie UDT A4 80 microni

Kit A3:

Laminator iLam Home Office A3 + Folie UDT A3 80 microni 

 

 

INDUSTRIE:

 

In timpul unei constructii sau in incinta unei fabrici, documentele, planurile, semnele sau orarele risca sa fie rupte sau murdarite. Laminarea le va proteja impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, avand, totodata, un finisaj lucion pentru intesificarea culorilor.

 

Kit A4: 

Laminator iLam Touch A4 turbo + Folie UDT A4 125 microni 

 

Kit A3:

Laminator iLam Touch A3 turbo + Folie UDT A3 125 microni 

 

RETAIL:

 

  Indiferent de produsele pe care le vinzi, materialele publicitare sunt esentiale. Produsul este foarte important, dar nu este singurul care conteaza. Orice detaliu influenteaza alegerea clientului. Laminarea ofertelor speciale, indicatoarelor si afiselor publicitare ofera rezistenta in timp si atractivitate. Mai mult, documentele laminate sunt rezistente la apa si pot fi curatate.

 

Kit A4:

Laminator Leitz iLam Office A4 + Folie UDT A4 100 microni

 

Kit A3:

Laminator Leitz iLAm Office A3 + Folie UDT A3 80 microni

 

Ti-am pregatit kiturile potrivite pentru fiecare domeniu.

 

 

 

SANATATE:

 

 

 

Laminand indicatoare, programe si ecusoane, asiguri un mediu igienic, sigur si profesionale pentru pacienti. In comparatie cu hartia normala, documentele laminate pot fi usor curatate si dezinfectate.

 

Kit A4: 

Laminator iLam Touch A4 turbo + Folie UDT A4 125 microni 

 

Kit A3:

Laminator iLam Touch A3 turbo + Folie UDT A3 125 microni

 

 

HoReCa:

 

Imaginea este totul in industria alimentara. Programul din bucatarie, listele de preturi, meniurile si anunturile publicitare sunt mai rezistente in timp si mai atractive daca sunt laminate. In plus, pot fi usor de curatat, pastrandu-si aspectul lucios, chiar si dupa multe folosiri.

 

Kit A4: 

Laminator iLam Touch A4 turbo + Folie UDT A4 125 microni

Kit A3:

Laminator iLam Touch A3 turbo + Folie UDT A3 125 microni

 

 

BIROU:

 

  Laminatorul si foliile de laminare sunt esentiale intr-un birou. Il poti folosi pentru carti de vizita, ecusoane, agende telefonice, anunturi - posibilitatile sunt nenumarate. Foliile de laminare ofera protectie de durata documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, precum si un finisaj lucios care va intensifica aspectul culorilor.

 

 

Kit A4:

Laminator Leitz iLam Office A4 + Folie UDT A4 100 microni

 

Kit A3:

Laminator Leitz iLAm Office A3 + Folie UDT A3 80 microni

 

 

EDUCATIE:

 

Laminare perfecta, efort minim! Documentele laminate, precum materialele educationale, decoratiunile din clase, calendarele, hartile si planurile lectiilor sunt rezistente in timp si la apa, putand fi usor de curatat. Bucura-te de experienta laminarii la scoala - rezultate excelente, indiferent de situatie.

 

 

Kit A4: 

Laminator iLam Home Office A4 + Folie UDT A4 80 microni

 

Kit A3:

Laminator iLam Home Office A3 + Folie UDT A3 80 microni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

Produse Noi

Sus