Subscribe to our mailing list

* indicates required

Brand Distribution Group va utiliza informatiile pe care ni le oferiti in acest formular, doar pentru a fi in contact cu dumneavoastra si pentru a va trimite noutati si oferte de marketing. Va rugam sa bifati modalitatile prin care doriti sa comunicam:

Va puteti schimba decizia in orice moment, prin apasarea butonului de Dezabonare/Unubscribe pe care il regasiti in fiecare newsletter trimis de noi. De asemenea, ne puteti contacta la newsletter@brandoffice.ro. Vom trata datele dumneavoastra cu respect. Apasand butonul de mai jos sunteti de acord faptul ca vom procesa datele dumneavoastra in concordanta cu acesti termeni.

Folosim Mailchimp ca o platforma de marketing. Abonandu-va la newsletterul nostru, va insemna ca sunteti constient de faptul ca informatiile dumneavoastra vor fi transmise catre Mailchimp pentru procesare (in vederea procesului complet de trimitere a newsletterului). Pentru mai multe informatii legate de acest aspect, va invitam sa cititi mai multe despre Politicile de Confidentialitate ale Mailchimp.