Returnare

Procedura de retur pentru produsele comandate se va aplica diferit pentru persoanele juridice si pentru persoanele fizice.

Procedura si Conditii de Retur - Persoane Juridice

Mentionam ca, avand in vedere Legea 449/2003, art 2 Lit a), persoanele juridice nu intrunesc calitatea de consumator*, prin urmare nu pot beneficia de aceleasi conditii de retur de care beneficiaza persoanele fizice.

Avand in vedere acest aspect, ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza cererea de retur a produselor.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa office@brandoffice.ro. 

 

Conditiile de retur pe care noi le oferim in cazul persoanelor juridice (operatori economici)/clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator sunt urmatoarele:

- intr-o perioada de 3 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produsului / produselor ni se va aduce la cunostinta cererea de retur a produselor;

- cererea de retur va contine motivul returnarii;

- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditiile de la PUNCTUL 3 din politica de retur).

- produsele acceptate ca retur se vor returna in termen de maximum 14 zile (lucratoare) de la confirmarea de cererii.


Ne rezervam dreptul de aplicare a unei penalizari in cazul produselor care nu indeplinesc conditiile mai sus mentionate sau cu termen de retur depasit.


 

Produse excluse, fara drept de returnare:

a) produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

b) produse care nu au fost verificate in termenul de 3 zile valabil pentru trimiterea unei cereri de retur;

c) produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

d) produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, in cazul in care returul produselor se face cu un motiv ce nu tine de firma noastra sau de furnizorul nostru.

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate.Procedura si Conditii de Retur - Persoane Fizice

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

In baza legislatiei UE, daca produsele pe care le-ati cumparat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arata conform descrierii, noi ne obligam a repara produsul, a-l inlocui, a-i reduce pretul ori a va rambursa suma platita.

Vom rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat/trimis cererea de retur.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Comenzi si Retururi