Protectia picioarelor

O1: Incaltaminte de protectie de baza, cu varf rezistent la impact si compresie, fara rezistenta la alunecare si proprietati antistatice.
O2: Incaltaminte de protectie cu caracteristicile standardului O1, dar adauga rezistenta la absorbtia si penetrarea apei prin partea superioara a incaltamintei.
OB: Incaltaminte de protectie de baza fara protectie specifica la nivelul degetelor sau talpii, care nu indeplineste standardul minim de protectie EN ISO 20345.
PB: Incaltaminte de protectie partiala care nu indeplineste toate cerintele pentru a fi clasificata ca incaltaminte de protectie completa conform standardului EN ISO 20345.
S1: Incaltaminte de protectie care indeplineste standardele minime din EN ISO 20345, inclusiv varf rezistent la impact, proprietati antistatice si rezistenta la absorbtia energiei in zona calcaiului.
S1P: Incaltaminte de protectie cu caracteristicile standardului S1, dar adauga talpa antiperforare pentru protectie impotriva obiectelor ascutite sau perforante.
S2: Incaltaminte de protectie cu caracteristicile standardului S1, dar adauga rezistenta la absorbtia si penetrarea apei prin partea superioara a incaltamintei.
S3: Incaltaminte de protectie care indeplineste cerintele standardului S2, dar adauga talpa antiperforare pentru protectie suplimentara.
S4: Incaltaminte de protectie care ofera protectie completa impotriva apei, dar nu are talpa antiperforare.
S5: Incaltaminte de protectie cu caracteristicile standardului S4, dar adauga talpa antiperforare pentru protectie completa.
SB: Incaltaminte de siguranta de baza cu protectie la nivelul degetelor, fara proprietati antistatice, rezistenta la absorbtia energiei in zona calcaiului sau rezistenta la alunecare.: Incaltaminte de protectie care indeplineste cerintele standardului S2, dar adauga talpa antiperforare pentru protectie suplimentara.
S4: Incaltaminte de protectie care ofera protectie completa impotriva apei, dar nu are talpa antiperforare.
S5: Incaltaminte de protectie cu caracteristicile standardului S4, dar adauga talpa antiperforare pentru protectie completa.
SB: Incaltaminte de siguranta de baza cu protectie la nivelul degetelor, fara proprietati antistatice, rezistenta la absorbtia energiei in zona calcaiului sau rezistenta la alunecare.

Afiseaza: 1-30 din 213 produse

 Filtre

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!