REMAT BRASOV

Corectitudine, promptitudine! Furnizarea in timp util a formularelor cu regim special catre toate punctele din tara!

MAD SECURITY ALERT

O colaborare foarte buna. Spirit de echipa. Felicitari. Seriozitate, Profesionalism.

TRANSILANA

Proiectele derulate cu Brand Office au fost finalizate cu succes. La fiecare proiect derulat ati fost deschisi la provocari si ati tinut cont de dorintele si nevoile noastre. Pe parcursul colaborarii am derulat proiecte care ne-au provocat atat pe noi, cat si pe dumneavostra, proiecte la care ati facut fata cu brio. Proiectele derulate cu Brand Office au adus un plus imaginii companiei noastre, prin realizarea de materiale promotionale de calitate.

CASA DE AJUTOR RECIPROC TOHAN ZARNESTI IFN

Suntem multumiti de ultima comanda, inclusiv modalitatile de plata si termenul de livrare. [Punctele forte sunt] respectarea termenului de livrare produse, comunicarea foarte buna cu dvs. [Beneficiul este ca] am putut si noi la randul nostru sa oferim materialele promotionale inainte de sfarsitul anului. Speram in continuare in prelungirea colaborarii cu dvs.

AKA GROUP SECURITY

Va multumim pentru promptitudine si colaborare, sunt extraordinare si am fost placuti surprinsi.

ASGO TELECOM

Colaboram de 7 ani cu Brand Distribution Group mai ales in perioada sarbatorilor de iarna pe partea de cadouri personalizate si apreciem profesionalismul si flexibilitatea lor cand vine vorba de satisfacerea cererii clientului. Continuitatea in colaborarea cu ei dovedeste increderea pe care le-am acordat-o de-a lungul anilor si faptul ca am fost multumiti de produsele pe care ni le-au oferit. Gama produselor proprii imbina originalitatea si bunul gust intr-o maniera eleganta si cu siguranta pot fi pe placul celor mai pretentiosi clienti.

LOSAN ROMANIA

Intr-o lume in care timpul a devenit extrem de scump, echipa de tineri entuziasti Andreea si Marius, a societatii Brand Office cu care interactionez de o lunga perioada de timp, s-a dovedit a fi foarte bine organizata, dovedind de-a lungul timpului un grad ridicat de seriozitate, precum si minunata capacitate de a fi peste tot. Apreciez faptul ca raspundeti cererilor rapid, argumentat si-mi oferiti incredere, asemeni unui prieten care nu-ti inseala niciodata asteptarile. Imi doresc in continuare, o colaborare cel putin la fel de buna ca si pana in acest moment

SOLVE PERFORM

Comenzi prompte, livrari la timp si mai ales un agent de vanzari absolut senzational - dedicat, prompt, vesel, mereu gata sa gaseasca solutii! [Beneficiul este] relatia cu voi ca oameni, produse de buna calitate si promtitudine.

GAMA S.R.L.

Am fost foarte multumiti de felul in care s-a onorat ultima noastra comanda. [Punctul forte este] livrarea produselor pana la sediul clientului, in timp util. Am realizat toate produsele promotionale oferite cadoul colaboratorilor nostri in acelasi loc.

DESCLEEMA EASTERN EUROPE

Toate proiecte derulate impreuna cu Brand Distribution au fost un succes. [Punctul forte este] in primul rand oamenii, aveti o echipa tanara si creativa, mereu dispusa sa asculte, sa ajute, sa se adapteze nevoilor clientilor. De asemenea produse de calitate pentru toate gusturile si toate buzunarele. [Beneficiul este] angajati multumiti in cazul cadourilor achizitionate, timp castigat - echipa Brand Distribution se ocupa de toate detaliile. Keep up the wonderful work you are doing, with the wonderful team you have ! :)

SERGIANA GRUP

Colaborarea a fost foarte buna. Au fost onorate toate cerintele noastre. [Punctul forte este] faptul ca sunteti o echipa care se adapteaza cerintelor clientilor, chiar daca uneori nu sunt simple. Cel mai important beneficiu este ca va ocupati dumneavoastra de livrarea necesarului pe restaurante. Suntem multumiti de aceasta colaborare, dar mai ales pentru faptul ca ne putem baza pe dumneavoastra. Din momentul lansarii comenzii nu mai sunt necesare interventii din partea noastra. Multumim!

CET GRIVITA

CColaborarea intre echipa de achizitii a societatii noastre si partenerii nostri de la s.C. BRaND DIstRIBUtION GROUP s.R.L.s-a desfasurat într-un climat profesionist si cordial . Recomandam BRaND DIstRIBUtION GROUP s.R.L. ca fiind un partener serios, prompt, care isi îndeplineste obligatiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la preturi competitive.

BILKA

Profesionalismul, orientarea catre solutii eficiente si abordarea clientului sunt caracteristici care fac dintr-o companie un partener de încredere. Brand Distribution este unul dintre partenerii cu care colaboram cu încredere de mai multi ani, aducand plus valoare prin atentia acordata serviciilor si produselor si flexibilitatea în gasirea unor solutii potrivite cerintelor proiectelor noastre.

EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS

Colaboram impreuna cu dumneavoastra pentru realizarea de produse de birotica personalizate, realizate in tipografia dumneavoastra, precum si pentru personalizarea de obiecte promotionale. In ambele cazuri suntem multumiti. Calitatea produselor, modul de comunicare amanuntit pe parcursul desfasurarii proiectelor, seriozitate, consecventa reprezentantilor de vanzari, respectarea termenelor, marea varietate a produselor, posibilitatea de a gasi solutii specifice. Produse de calitate, livrate la timp.

CONMET AVIA

Colaborarea cu echipa Brand Office intotdeauna a fost una de incredere . Punctele forte sunt diversitatea produselor si deschiderea catre nevoia clientului. Prezentarea de mostre a fost intotdeauna binevenita. Mult succes pe mai departe.

CRESCENDO

Recomand Brand Office pentru calitatea produselor si serviciilor, viteza de livrare si consultanta oferita de Bogdana. Lucrez cu aceasta echipa de mai multi ani si din perspectiva nevoilor diferite ale mai multor companii. De fiecare data am beneficiat de servicii impecabile, intelegere, rabdare. Multumesc Bogdana si multumesc Brand Office.

FARMACOM

Incep prin a spune ca omul sfinteste locul, clar! si cu aceasta ocazie felicitari Dana pentru profesionalismul de care ai dat dovada. Ne bucuram pentru reluarea colaborarii si ne declaram multumiti pentru comenzile plasate si finalizate cu succes la timp! Punctele forte sunt angajatii, organizarea si flexibilitatea! speram pe viitor sa construim impreuna un business sanatos!

LIAMED

Vreau sa iti transmit felicitarile mele tie si echipei tale pentru profesionalismul demonstrat. Este o placere sa lucrez cu tine pentru ca esti promta, punctuala, pozitiva si profi. La mine in agenda telefonica, numele tau este Daniela Bucurie, pentru ca asta-mi transmiti de fiecare data. Promotionalele sunt minunate, colegii mei au fost foarte incantati, la fel si clientii nostri. O saptamana usoara si prospera!

RAP TRONIC

Colaborarea cu Brand Office de mai bine de 5 ani s-a dovedit a fi una de incredere. apreciez in mod pozitiv colaborarea cu tine (Dana), interesul si disponibilitatea manifestata pentru gasirea de solutii si depasirea procovarilor inerente activitatii. Doresc sa va avem alaturi si in viitoarele proiecte pe care le vom desfasura. Va doresc un an nou plin de realizari si succese. Multumesc pentru suport.