Activități pentru concediul de sărbători

Activități pentru concediul de sărbători
După un an plin, vacanța de sărbători se apropie rapid. Dacă ești ca mine, după ce termini de dormit, mâncat și văzut toate filmele, apare întrebarea: „Da acu' ce mai facem?”. 

Ți-am pregătit o listă de activități pe care să le testezi iarna asta. Citește-le, încearcă-le și amintește-ți să le faci mai des și pe parcursul anului, pe cele care-ți fac plăcere!


1. Reia un hobby vechi

Pictai des când erai în liceu? Sau poate iubeai să citești, dar de când ești „om mare” n-ai mai reușit să-ți faci timp? Gătitul își oferă satisfacție, dar în ultimele luni ai intrat în bucătărie doar ca să arunci ambalaje de la take-away? 

Dă-le o șansă vechilor pasiuni! E un moment bun să vezi cum se simte să redevii tu, cel de acum câțiva ani. Poate o să constați că unele lucruri ți-au lipsit mai mult decât ai realizat. Logistic, nici n-ai nevoie de multe accesorii. Acuarele și pensule găsești oriunde și, dacă preferi să colorezi, cărțile pentru adulți sunt FAN-TAS-TI-CE! Eu am Mandale Magice și e foarte terapeutică, dar explorează, sunt nenumărate variante disponibile - cu citate, fără citate, cu animale, plante, domenii specifice. Sigur vei găsi una pe gustul tău!

 
Watercolor painting in front of a laptop
 
2. Ieși în natură

Ai pus vreodată schiuri în picioare? Când ai fost ultima oară la patinoar? Și ce ai zice de o tură pe munte, în căutarea zăpezii? Peste câțiva ani s-ar putea să ai o nouă poveste-n palmares - „M-am apucat în iarna lui 2022 și de atunci m-a prins microbul...”

Ieși din zona de confort și testează-ți limitele! Dacă nu ești fan stațiuni aglomerate, precum Poiana Brașov sau Valea Prahovei, orientează-te către zone mai puțin știute, dar la fel de frumoase. Pârtia de la Vărșag este ideală pentru începători, împrejurimile sunt superbe de plimbare și, bonus, majoritatea pensiunilor din zonă oferă ciubăr. Merită, nu-l rata!

3. Încearcă activități noi

Doar gândul de a face chestii afară îți dă fiori și deja poți să auzi cum dârdâi? Ok, sunt și alte variante. Descoperă lucruri noi, pe care le poți face undeva înăuntru, singur sau alături de cineva drag. 

Christmas wreath making kit

Adună câțiva prieteni și mergeți la un Escape Room - așa poți să observi și cât de bine funcționați ca echipă. Dacă preferați să vă distrați acasă, începeți cu joculețe de grup - găsești inspirație pe TikTok și de obicei seara se termină cu febră musculară, de la atâta râs.

Sau poate te atrage un workshop de creație, cu tematică de sezon. Opțiunile variază de la ateliere de croșetat fulare sau DYI decorațiuni tematice, la workshopuri de Vision Board și storytelling. Caută activitățile din orașul tău și alege ceva ce n-ai mai făcut niciodată (bonus - creezi și noi conexiuni neuronale).

4. Apucă-te de un sport acasă

Mersul la sală nu-i neapărat pe gustul tău? Și parcă nici nu-ți vine să ieși la alergat la minus grade? Noroc că s-a inventat internetul.

Explorează sporturi noi și testează-le. Dance like no one is watching. Poți începe cu sesiuni de pe Youtube, găsești resurse pentru orice nivel. Pe mine Yoga With Adriene m-a câștigat și playlistul ăsta e perfect pentru începători. Alte sporturi pe care să le încerci din confortul casei tale sunt calisthenics, HIIT, zumba sau dans african, care te face să transpiri mai mult decât ai anticipa. Pentru majoritatea ai nevoie doar de o saltea de fitness. Încearcă-le, poate se lipește vreunul!

5. Organizează o seară de board games

Te vezi cu gașca doar în oraș sau când aveți ceva de discutat? Nici nu mai știai ce e în cutiile alea colorate pe care le ștergi de praf din când-n când? E clar. V-ar prinde bine o seară de distracție copilărească. 

Cheamă-ți prietenii și scoate de la naftalină spiritul competitiv. Dacă aveți și copii, cu atât mai mult! Puteți juca pe echipe și e o oportunitate perfectă să le exemplificați cum comunicarea și colaborarea sunt esențiale în drumul spre succes. Iar dacă ai vrea să încerci dar nu deții niciun joc, există alternativă. Caută în orașul tău ceainării, baruri sau lounge-uri care oferă board games. Fii pe fază, unele chiar organizează seri de jocuri - un prilej ideal să cunoști oameni noi!

Monopoly joc de familie

Sper că ți-am dat idei noi pentru concediul ăsta. Desigur, acestea sunt doar câteva variante. Posibilitățile sunt infinite și dacă-ți dai voie să le explorezi, sigur o să ai parte de o vacanță memorabilă. Întoarce-te aici în Ianuarie și spune-ne ce activitate nouă ai descoperit!

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!