Cadouri nonconformiste - Ce experiente le iei celor care au de toate?

Cadouri nonconformiste - Ce experiente le iei celor care au de toate?

Ho-ho-hop-sa-sa...ca ai ramas pe ultima suta. Te-ai ocupat de angajati, colaboratori si o mare parte din apropiati, dar ti-au ramas acei cativa care pare ca au de toate? Daca ai ajuns la capatul imaginatiei, ai terminat de 3x lista cu ce le-ai putea darui si totusi nimic n-a atins acea coarda sensibila...mai da-ti o sansa. Ne-am intrebat cei mai trasniti cunoscuti ce si-ar dori de Craciun. Da, fix pe aceia care au de toate si niciodata nu stim ce sa le luam! Citeste in continuare sa vezi ce idei am gasit si, cine stie, poate te inspira si pe tine sa faci un cadou non-conformist.

Cadoul 1: Un mini-infarct in aer – Salt cu Parasuta in tandem la TNT Brothers

Pentru prietenul care mereu zice ca vrea sa zboare, dar niciodata nu se leaga. Preturile incep de la 1300 lei, fara fotograf/cameraman. Vezi AICI toate variantele disponbile. Partea buna e ca aerodromul TNT e la Clinceni, aproape de Bucuresti, asa ca amicul aventurier nu o sa aiba nicio scuza sa rateze saltul. Sezonul de zbor reincepe in Martie 2024, dar il poti cumpara de acum, sa-l pui sub brad.


Sursa Foto - TNT Brothers

Cadoul 2: O sesiune de smotoceala – Card cadou la Pawz, The Golden Retriever Land

Pentru prietena care mereu spune ca vrea catel, dar e prea mare responsabilitatea. Pretul unei vizite la Pawz, in Tunari, incepe de la 55 lei in timpul saptamanii. Dureaza o ora si practic e un playdate cu o gasca adorabila de Golden Retrievers. Au si carduri cadou, cu tarife intre 30 si 70 lei. Si daca tot faci cadoul asta...du-te si tu sa-ti incarci bateriile de dragaleala cu cei mai simpatici blanosi! Toate detaliile AICI.


Sursa Foto - Pawz

Cadoul 3: Niste bezna si un pic de liniste – O pauza de terapie prin plutire la un float tank

Pentru stresatul gastii, care mereu alearga si are ceva de facut. Cand e greu sa-ti prioritizezi linistea si odihna, ajuta un imbold din exterior. Daruieste o sesiune de floating sau deprivare senzoriala, o pauza totala de la agitatia vietii de zi cu zi. Tarifele incep de la 150 lei. In Bucuresti poti sa-ti incepi cautarea la The Float Room, iar in Brasov am testat si recomandam cu drag Aquarmony.


Sursa Foto - Aquarmony

 Cadoul 4: Murdarie cu rost – Experienta unui atelier de olarit

Pentru artistii grupului, care se bucura de propriile creatii. O experienta atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, asa ca poti alege sa faci un cadou pentru toata familia. Distractia e garantata si satisfactia de a trece prin toate etapele olaritului da un plus de valoare produsului final. Un fel de joaca la orice varsta – greu sa dai gres cu asta. In Brasov noi stim de Atelier Bufnita, vezi AICI detalii, iar in Bucuresti gasesti diverse variante la prima cautare pe Google.

Sursa Foto - Atelier Bufnita

Cadoul 5: Distractie pe 4 roti – O experienta auto la Academia Titi Aur

Pentru soferul grupului – care nici nu mai stie cu culoare au autobuzele pe interior. De la cursuri de conducere defensiva, pentru acel prieten precaut, pana la experiente pline de adrenalina pentru extremistul sef – gasesti de toate la ATA. Au chiar si carduri cadou, cu valoare intre 500 si 2000 lei, daca vrei sa-i lasi sa-si aleaga aventura. Vezi AICI toate informatiile. 


Sursa Foto - Academia Titi Aur

Cadoul 6: Incursiune in epoca de piatra – Voucher de activitati sau cazare la Yabba Dabba Doo, pe lacul Siriu

Pentru aventurierii care nu-s niciodata acasa. Noi am descoperit si ne-am indragostit de Yabba Dabba Doo! Du-i sau trimite-i pe cei dragi inapoi in timp, cu toate facilitatile epocii moderne. Poti alege un voucher de cazare pe lacul Siriu, in complexul luxos sau la glamping. Alternativ, ai si varianta de a darui activitati – o tura cu caiacul sau o plutire cu SUP-ul. Fiecare colt are o poveste – lemnul e din zona, prelucrat manual de localnici. Pana si piatra folosita la constructie este tot de provenienta locala! Daruiesti o intreaga poveste, dincolo de experienta propriu-zisa. Detalii AICI.

Sursa Foto - Yabba Dabba Doo

Cadoul 7: Pauza de respiratie – Un abonament la yoga, sala sau Pilates

Pentru cei care mereu vor, dar niciodata nu se apuca. Creierul uman e fascinant si tu ii poti ajuta sa puna bazele acelui obicei nou pe care-l vaneaza de ceva timp. Alege in functie de preferintele destinatarului – yoga pentru cei care au nevoie de o pauza constienta, sala pentru cei care isi doresc asta si Pilates pentru cei/cele care sunt undeva la mijloc. Gasesti in toate orasele din tara centre care ofera carduri cadou.

Sursa Foto - Yoga by Iorga

Cadoul 8: Timp in natura si tagadam, tagadam – O tura de echitatie

Pentru cel/cea care mereu spune „Awwww!” cand vede un cal. Sau un caine. Sau orice are patru picioare. In majoritatea oraselor din tara gasesti centre de echitatie care ofera vouchere cadou. Tarifele sunt accesibile, de exemplu, la centrul de echitatie Cismasu din Brasov preturile incep de la 150 lei pentru o plimbare de o ora. Ii gasesti AICI


Sursa Foto - Centrul de echitatie Cismasu

Cadoul 9: Relaxare si odihna – Sesiune sau abonament la masaj

Pentru plangaciosul/a sef/a, pe care mereu il/o doare cate ceva. Alege sa dai un cadou cu sens – o sesiune de masaj de relaxare sau poate chiar un abonament de 4 sedinte vine cu un mesaj important, ”imi pasa de tine si vreau sa fii bine”. Recomandam sa oferi acest cadou cu un terapeut pe care l-ai testat pe propria piele. Cel mai simplu e sa alegi un masaj de relaxare, potrivit oricui, dar daca esti increzator/oare in dorintele destinatarului, poti merge si mai specific – un Thai masaj, un masaj cu pietre calde sau Deep Tissue sunt alegeri inspirate.

Cadoul 10: Un pic de mister si niste fiori – Escape Room la Mysterium Ploiesti

Pentru pasionatul/a de seriale politiste. E un cadou foarte fain de facut in grup – poti lua voucher cadou pentru maxim 16 jucatori. Mergeti intr-o excursie la Ploiesti si intrati in aventura! Voucherul nu are perioada de valabilitate. Noi recomandam camera „Can you get away with murder”, pentru ca este un joc de competitie si echipa voastra devine...mai multe echipe mai mici. Cine va rezolva misterul? Toate detaliile le gasesti AICI.

BONUS – Cadoul 11: Eleganta pe note de pop si jazz - "Concertul Tradițional de Anul Nou", Orchestra Simfonica Bucuresti

Pentru iubitorii de cultura. „Orchestra Cameleon”, cum mai este supranumita, ne invita pe 30 Decembrie la a 11-a editie a Concertului Traditional de Anul Nou. O seara de piese clasice reinventate intr-un mod unic. Experienta pe care nu stiai ca ti-o doresti, pana nu o traiesti! AICI gasesti bilete.
 

Si lista poate continua. Majoritatea cadourilor sugerate aici le poti cumpara direct online, daca ai lasat-o pe ultima suta. Tu ai primit cadouri care te-au surprins? Zi-ne și ce idei ai de surprize aparte si hai sa ne inspiram reciproc sa daruim experiente!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!