Calendarul cadourilor promoționale: cand comanzi promoționalele de final de an?

Calendarul cadourilor promoționale: cand comanzi promoționalele de final de an?

Finalul anului este întotdeauna o perioadă aglomerată. Sigur nu vrei să rămâi în urmă cu achiziționarea de cadouri promoționale, nu? Cel mai bine este să începi pregătirile din luna septembrie. Astfel te asiguri că nu vei întârzia, iar promoționalele ajung la timp la clienți, colaboratori și furnizori.

Pentru început, haide să clarificăm de ce este important să începi planificările din timp. 
  • Ai parte de prețuri mai bune – îți oferim prețuri reduse pentru comenzile plasate până la finalul lunii octombrie.
  • Ai timp să te reaprovizionezi în cazul în care ți-a plăcut foarte mult o serie de produse sau nu ți-au ieșit numărătorile din prima. 
  • Nu riști să se epuizeze stocurile înainte de a plasa comanda.
  • Ai timp să sesizezi eventualele defecte sau personalizări neconforme cu comanda.
  • Nu vei întârzia – iar angajații, clienții și furnizorii vor primi cadourile la timp.
Pentru a nu întârzia expedierea cadourilor, există trei etape importante care trebuie urmate la timp: plasarea comenzii, grafica și simularea, producția și livrarea.

1.    Plasarea comenzii

23 septembrie – 20 octombrie 
  • În această perioadă te vei putea întâlni cu agenții noștri și vei putea vedea mostrele. Astfel, te vei putea decide asupra produselor promoționale pe care vrei să le oferi clienților și colaboratorilor tăi.
  • După decizia ta, noi îți facem o ofertă finală, pe care tu o vei analiza.
21 octombrie – 29 octombrie
  • Data limită la care trebuie să plasezi comanda pentru a fi rapid, pentru a avea comanda la timp și pentru a beneficia de prețurile reduse.
  • Pentru a fluidiza procesul, împreună cu comanda ta trebuie să ne trimiți și grafica (imaginea, logo-ul etc.) personalizării dorite.

2.    Grafică și simulare
30 octombrie – 7 noiembrie
  • În cazul în care ne-ai trimis grafica personalizării făcută deja, îți vom furniza simularea în aproximativ 2 zile lucrătoare.
  • În cazul în care ne-ai trimis o imagine a personalizării dorite, vom realiza noi grafica iar simularea o vei primi în 5 zile
  • ! este important să primim BT-ul de la tine (bunul de tipar) în aceeași zi în care ți-am trimis simularea. Fiecare zi întârziată se adaugă la timpul de livrare.

3.    Producție și livrare
6 decembrie – termenul limită până la care vei primi produsele
  • Dacă deciziile tale vor fi luate rapid și comunicarea dintre noi va fi neîntârziată, după ce vom primi BT-ul de la tine, vom începe producția.
  • Vei primi produsele personalizate comandate în decurs de 2-4 săptămâni de la BT.

Estimarea de mai sus este valabila pentru produsele care se realizează la comandă și se face producție de la cap la coadă. În cazul produselor de serie, care necesită doar personalizare, timpul de execuție este mult mai mic, de ordinul 7 – 14 zile de la bunul de tipar.

De aceea, dacă vrei să primești produsele cât mai repede, recomandăm să alegi produse de serie, din cataloagele pe care ți le punem la dispozitie.

Acum că ai o perspectivă mai amplă asupra întregului proces și știi cât de mult contează fiecare zi, dă-ne un semn și hai să te ajutăm să alegi cele mai potrivite cadouri!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!