Cum alegi cadourile promoționale?

Cum alegi cadourile promoționale?
Cadourile business sunt modul prin care brandul tău capătă vizibilitate, dar și prin care reușești să consolidezi relațiile cu clienții și partenerii tăi. Am detaliat câteva dintre motivele pentru care merită să oferi cadouri în articolul anterior. Dar totuși, cum alegi cadourile promoționale? Ce trebuie să iei în considerare pentru ca investiția ta să aibă succes?

1. Pentru început, cadourile trebuie să fie de calitate. Fie că optezi pentru obiecte uzuale  (pixuriagende și calendare) sau cauți ceva mai ieșit din comun (portofele RFID), calitatea produselor trebuie să primeze. Asta fiindcă promoționalele funcționează ca o carte de vizită a afacerii tale. Ceea ce decizi să trimiți clienților și, mai ales, cum se prezintă obiectele (calitate, rezistență material, culoare, calitatea personalizării etc) poate influența modul în care afacerea ta este percepută. Deci nu te zgârci cu valoarea cadourilor, dar nici nu te arunca în investiții pe care nu le poți susține. Noi te asigurăm că produsele pe care le comanzi de la noi vor pleca spre tine în cea mai bună condiție. Dacă totuși observi ceva neconform, dă-ne de veste și îți refacem comanda. 


2. Acum să discutăm despre al doilea punct important. Bugetul. Oricât de mult ne-am dori să impresionăm clienții și colaboratorii, trebuie să decidem cum să folosim inteligent banii alocați. 

Pe de o parte, poți oferi mai multe cadouri micuțe, dar utile: o cană, un tricou, un stick USB, o lanternă. Te poți gândi să creezi o poveste în jurul cadourilor: poți oferi obiecte pentru cei care preferă natura: un termos, o borsetă. Sau poți să gândești cadoul ca pe un kit pentru diverse situații: de exemplu combo-ul pix+agendă+calendar pentru cei care vor să își înceapă anul cât mai organizat.

Pe de altă parte, poți alege un singur cadou, dar mai consistent: orice tip de gadget (o boxă portabilă, căști wireless, powerbanks), un rucsac spațios, o geacă tip softshell. 

Știm cât de important este alegerea cadoului potrivit. De aceea, dacă nu ai deja o idee, ne poți contacta direct pentru recomandări sau te poți inspira de pe site-ul nostru – avem o gamă largă de promoționale potrivite pentru toate bugetele.



3. Dacă vrei să te ocupi singur de cadou, un alt punct bun de început este să alegi cadouri care se potrivesc cu brandul tău. De exemplu, dacă ai o afacere prin care comercializezi rotopercutoare, poți să oferi cadou un desfăcător de bere în forma de rotopercutor. Dacă distribui produse pentru îngrijirea animalelor de companie, poți oferi calendare cu cei mai simpatici patrupezi. Pentru mai multe idei, poți organiza o scurtă ședință de brainstorming în care tu și colegii tăi să alegeți cele mai reprezentative produse pentru afacerea voastră.

4. Astfel, ajungem la un al patrulea punct important în alegerea promoționalelor – personalizarea. Este tentant să cauți obiecte care se potrivesc cu brandul tău, dar dacă firma ta oferă doar servicii, de exemplu, va fi mai greu și mai costisitor să găsești obiecte cât mai reprezentative. Din fericire, există o cale mult mai ușoară de a îți lăsa amprenta pe cadourile business: personalizarea. Tu îți alegi produsele, iar noi te ajutăm să inscripționezi mesajul pe care vrei să îl transmiți. Atât de simplu. Astfel, salvezi și timp și bani fiindcă totul se întâmplă în același loc. 

În ceea ce privește mesajul, poți opta pentru ceva simplu – inscripționarea logo-ului pe produse în culoarea brandului tău. Dacă oferi cadouri pentru ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou, te poți gândi în plus și la un mesaj care să se potrivească cu ocazia.

Nu e nevoie sa cunosti tehnicile de personalizare. Noi te vom consilia să alegi ceea ce se potrivește, ținând cont de ceea ce se poate realiza din punct de vedere tehnic, pe materialele alese. Asta înseamnă că, indiferent de produs, material sau textură, noi te ajutăm să dai un aer personal oricărui cadou.

Acum că ți-am enumerat câteva moduri prin care să alegi cadourile potrivite, pasul următor este să începi să te organizezi. Și trebuie să faci asta din timp! Nu vrei să riști să nu mai găsești produse sau să întârzii comanda. Deci nu ezita să ne contactezi pentru sfaturi, recomandări de personalizare sau alte nelămuriri.

Nu uita să arunci un ochi și pe calendarul de promoționale pentru a putea începe planificarea la timp!
 
Postarea urmatoare

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!