Purificator aer Leitz TruSens - Imbunatateste calitatea aerului

Purificator aer Leitz TruSens - Imbunatateste calitatea aerului

Majoritatea oamenilor se îngrijorează când vine vorba despre smogul în orașe. Și pe bună dreptate, este cunoscut faptul ca aerul poluat este un pericol pentru sănătate. Ce facem însă când dorim sa aerisim încăperile, dar poluanții atmosferici pătrund în interior prin ferestrele deschise sau ventilație? Pe de altă parte, cum putem ști cât de mare este impactul bacteriilor, micro-organismelor și virusurilor ce se află în casă?

Soluția împotriva acestor probleme este simplă: un purificator de aer. Leitz TruSens™ te informează constant despre calitatea aerului din cameră în timp ce îl purifică, distrugând particulele poluante, bacteriile și virusurile.

Purificatoarele Leitz TruSens™ reduc poluanții din interior, fie ca aceștia provin din poluarea atmosferică sau din surse de uz casnic. Prin combinația filtrelor integrate, purificatorul reduce impactul celor mai comuni poluanți din interior: virusuri, mucegai, fum de țigară, alergeni proveniți de la animale și de la polen. Detectează și neutralizează la fel de bine și sursele de compuși organici volatili precum poluanții proveniți de la vopsea , de la produsele de curățenie, repelentele și odorizantele de aer sau de la materialele de construcții.

In acest fel te vei asigura că spațiul în care-ți petreci timpul, fie la birou sau acasă, este ferit de poluanți, mirosuri și praf, iar tu vei fi ferit de alergii și alte probleme de sănătate.

Purificator aer Leitz Trusens

 

Detectează poluanții cu cea mai mare precizie

Purificatorul Leitz TruSens™ monitorizează constant aerul și te ține tot timpul la curent cu nivelul de poluare din cameră printr-un senzor extern. Purificatorul își va ajusta automat viteza ventilatorului, în funcție de ce îi comunică capsula SensorPod™ care adună informațiile referitoare la calitatea aerului din întreaga încăpere.

Ce înseamnă mai exact acest lucru? Deoarece capsula adună informații constant, tu te asiguri că purificatorul acționează în funcție de fluctuațiile aerului din încăpere. Avantajul este ca tu nu va mai trebui să reglezi viteza în mod manual. Capsula va detecta noi poluanți atunci când câinele tău se va întoarce de la plimbare sau când vei scoate din dulap vechile perne pline de praf. Va detecta chiar și mirosuri precum cele de țigară sau gazele COV.

 

Purificator aer Leitz TruSens

 

În comparație cu purificatoarele tradiționale cu senzori integrați, senzorul extern detectează cu mult mai multă precizie poluanții din cameră pe o rază mai mare, nu doar lângă purificator. De aceea, capsula trebuie poziționată departe de purificator, în partea opusă a camerei. Poți poziționa capsula SensorPod™ în locul unde consideri că ai nevoie de ea, fie pe noptieră, în birou sau pe masa din bucătărie.

Purificator aer Leitz TruSens

 

Știi în permanență care este calitatea aerului din cameră

Pentru a comunica rapid și ușor cu tine, Purificatorul Leitz TruSens are un cod de culori specifice. Dacă el arată culoarea albastră, înseamnă că aerul este de o calitate satisfăcătoare, fără riscuri. În cazul în care vei remarca o nuanță portocalie, vei știi că aerul este de o calitate acceptabilă, cu riscuri mici din cauza unor poluanți. Însă ar trebui să devii cu adevărat îngrijorat asupra sănătății atunci când culoarea roșie este afișată. Oricum, purificatorul se va ocupa singur de interpretarea informațiilor primite de la capsula SensorPod™ și se va adapta conform acestora pentru a se asigura că aerul din încăpere este purificat.

 

Purificator aer Leitz TruSens

 

Pentru a alunga orice urmă de confuzie, culorile sunt asociate cu niște indicatori sub forma unor numere. TruSens™ folosește un index de la 1 la 500 care a fost creat de Agenția de Protecția Mediului din America. Purificatorul folosește indexul pentru a măsura particule de 30 de ori mai mici decât un fir păr, precum polenul, praful, mătreața animalelor sau particulele de fum.

 

Aer purificat livrat uniform în toată camera

 

Prin tehnologia patentată PureDirect, fluxul de aer bidirecțional circulă aerul purificat în toată camera, fără să existe zone unde aerul stagnează. Aerul este împărțit în două fluxuri care sunt suflate după un tipar, cu unghiuri stabilite și diferite volume de aer, fără să fie deranjant pentru cei aflați în încăpere.

 

Purificator aer Leitz TruSens

 

 

Patru tipuri de purificare și sterilizarea prin lumina UV

Cum este de fapt purificat aerul? Prin combinația inteligentă a filtrelor integrate. Fiecare are un rol specific pentru diferiți poluanți aflați în casa ta, iar împreună acționează pentru o purificare completă:

- Pre-Filtrul captează particulele precum praful sau părul de la animale, este ușor de spălat

- Carbonul activ înlătură mirosurile neplăcute și gazele COV

- Filtrul HEPA captează cele mai mici particule dăunătoare, de până la 0.3 microni

- Sterilizarea UV reduce dezvoltarea microbilor și virusurilor prin acțiune biocidă și de neutralizare

 

Prea multe detalii tehnice? Află cum te ajută de fapt purificatorul de aer Leitz TruSens™

1. Împiedică răspândirea virusurilor

Purificatoarele TruSens™ te protejează împotriva virusurilor și bacteriilor ce se transmit prin aer, în special virusurilor care produc răceli, gripă sau viroze. Cu ajutorul filtrului HEPA, care captează particule de până la 0.3 microni, purificatorul de aer TruSens™ elimină factorii care pot cauza boli. Mai mult de atât, becul UV oferă un nivel extra de sterilizare. El se asigură că bacteriile și virusurile nu se vor reproduce și nu te vor infecta.

2. Elimină chimicalele din casa ta

Multe dintre produsele de curățare pe care le folosim frecvent pentru mobilă sau suprafețe conduc frecvent la poluarea aerului din încăperi. Tehnologia inteligentă a purificatorului Leitz TruSens™ elimină particulele chimice poluante, precum substanțele volatile, care cauzează probleme de sănătate.

Purificator aer Leitz TruSens

3. Înlătură acarienii, praful și microbii

Acarienii se găsesc în special în covor, saltelele de pat sau perne, iar expunerea la aceste insecte microscopice poate duce la alergii sau chiar astm. Simptomele comune includ nasul și ochii iritați, strănut sau tuse. Filtrul HEPA DuPont™ circulă aerul prin multiple filtre, prinzând particule microscopice, inclusiv praful, fumul și polenul. Prin circularea aerului, filtrul va limita răspândirea lor, iar tu vei fi ferit de alergii.

4. Te scapă de mirosurile neplăcute și gaze poluante

Filtrul DuPont™ este baza purificării aerului tău. Combinația filtrelor a fost gândită în așa fel încât să prindă gazele COV (compușii organici volatili) și mirosurile din casa ta.

Purificatoarele uzuale nu distrug micro-organismele prinse în filtrul HEPA. Astfel, ele se pot multiplica și pot cauza mirosuri urâte. Când sunt expuse sterilizării din filtrul UV a purificatorului Leitz TruSens™, micro-organismele nu se mai pot multiplica, nu răspândesc mirosuri și nu mai infectează pe nimeni.

 

Purificator aer Leitz TruSens

5. Calmează alergia cauzată de animale

Animalele de companie sunt o sursă majoră de alergeni. Particulele pe care aceștia le lasă pot rămâne în casă până la 6 luni. Prin sterilizarea UV și filtrul HEPA, filtrul captează și neutralizează toate particulele provenite de la animalele de companie, inclusiv mătreața acestora.

6. Ține alergia la polen departe

Nas iritat, ochi înlăcrimați sau tuse? Este posibil ca locul unde locuiești sa fie expus la plante alergene sau polen. Filtrul HEPA al purificatorului prinde particule de la 0.3 microni, inclusiv polenul. Certificatul ECARF atestă faptul că Leitz TruSens™ îndeplinește toate cerințele Europene privind calitatea alergică.

Purificator aer Leitz TruSens

Purificatoarele Leitz TruSens™ îți oferă flexibilitate indiferent de spațiul de care dispui. Ele sunt disponibile în 3 mărimi diferite – pentru camere mici, medii și mari. În plus, pot fi integrate cu ușurință în diverse încăperi, având un design contemporan cu butoane touch. Datorită mânerului integrat, purificatoarele sunt ușor de transportat. Acest design modern, superior din punct de vedere al funcționalității, a luat premiul Reddot Award în anul 2019.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri: 08.30 - 17:00

0733 953 017 office@brandoffice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!